måndag 14 januari 2008

Ca 70% nöjda med Isberg

I Mr Managers senaste undersökning ställdes den begåvade frågan hur bra Isberg var på en skala 1-10. Vi ber om ursäkt för den något trubbiga skalindelningen. Men undersökningsverktyget tillät inte mer. Vi kan med glädje meddela att 7 av 10 tycker Isberg är riktigt bra. Dvs valde svarsalternativet 7-10.

...Grattis !

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fast nu vet jag ju inte om folk röstade på Mr or Ms Isberg??

Anonym sa...

Jävla tjat, jag skriver nu!

Anonym sa...

Så nu är det levererat.

Anonym sa...

Från min tid vid skol-bänken då vi läste statistik fick jag lära mig att en undersökning kan bli "biased", alltså skev och felaktig om frågan ställs på ett felaktigt sätt eller i ett felaktigt forum.

Jag inser nu att forumet måste varit fel OCH att frågan måste varit felaktigt ställd, för anser 70% att Isberg är bra, då har vi garanterat ett "biased result". För att verkligen få ett rättvist och korrekt svar på frågan så ställer jag mig idag vid centralen och pekar på var tionde person tills jag fått ihop 50 st och ber dem komma till bålsta ikväll för att helt objektivt bedöma Isbergs färdigheter.
Dock kan även detta bli lite felaktigt då kanske ingen av dem "kan" hockey, men även en apa kan se skillnad mellan skit och pannkaka.
Förlåt Mr Manager, idag var det din tur att få agera forum åt mig, jag har som bekant ingen blogg längre och skriver därför milslånga kommentarer till noga utvalda inlägg. Förlåt mig =) / Hogge