fredag 16 januari 2009

Skulle Ryanair vara lågris! Villket skämt!

Håller som bäst på att leta billiga flygbiljetter. Ryanair poppar ju omedvetet upp som ett alternativ man borde kolla. Sagt å gjort. Kanon. 5 pers till Spanien t o r, 9.400:-. Villket klipp!
Det näst billigaste alternativet var med Spanair från Arlanda med 13.000:-. När man sen fortsätter bokningen med Ryanair så framkommer det att varje väska kostar 330:- att checka in samt någon ytterligare mystisk kostnad på 55:-/person. Summa kardemumma 12.100:-. Blev lite misstänksam och läste det finstilta. Varje passagerare får ha max 15 kg, utan möjlighet till ihopslagning av bagagets vikt eller att packa om, med en överviktsavgift på 150:-/kg. Whiskeyn man köper med sig hem kan bli en mycket dyr historia. Sen tillkommer också mat och dryck på flyget. På Spanair ingår mat (dock ej dryck) och en bagagevikt på 25 kg/person. Jag lägger hellre en femhundring och myser i en bar på Arlanda än att checka in 2 timmar innan i ett plåtskjul på Skavsta.

Ryanair är till för sånna som reser helt utan bagage och med minimalt med kläder på kroppen ...
...passar Erik Frendelius kanske ?

1 kommentar:

Unknown sa...

Inte vara sån nu, undertecknad köpte två stycken biljetter TOR till Liverpool för 732 spänn inklusive skatter och avgifter. 320 spänn för att flyga dit, 432 för att flyga hem.

Bra pris för två personer och betala.